2001 - Vrijwilligersblad

HelpWanted@AGP

eerste kwartaal 2001
@ HelpWanted is het 'bedrijfsblad' van The Advent Gospel Promotions Vereniging. In HelpWanted gaan wij in op vele details en achtergrond informatie van de diverse activiteiten bij AGP.
@ Plannen voor Harvest 2001

AGP inventariseert op dit moment de (on)mogelijkheden voor een Harvest Evangelisatie Project 2001. Naast het concertgedeelte, houdt Harvest ook acties in door lokale jeugdgroepen op het gebied van evangelisatie, gebedsavonden e.d.

AGP organiseert sinds 1997 Harvest concerten (met uitzondering van 2000) als een opstart voor diverse groepen voor evangelisatie en een trainingsmethode voor jongeren. Concerten waren altijd goed bezocht en nog steeds is er veel vraag na, zowel binnen als buiten de kerk.

Vorig jaar waren er plannen voor een Harvest Praise Concert, waarin met name samenzang centraal zou staan. Door een gebrek aan vrijwilligers is het concert afgeblazen. Desalniettemin wil AGP (vooral in haar lustrumjaar) onderzoeken of er voldoende deelnemers zijn voor Harvest 2001

Mocht er een Harvest plaatsvinden dan zal deze (traditiegetrouw) plaatsvinden eind september/ begin oktober. Op dit moment inventariseren wij diverse lokaties (kerken in Rotterdam e.o.)

AGP wil inventariseren welke mogelijkheden er zijn voor een evangelisatieweek van actie en een concert. Het bestuur vraagt aan u of u, uw mening kunt geven... mail HelpWanted@agpgroup.net gaarne voor 1 maart. Begin maart zal AGP, eventueel met andere organisatie binnen de Rotterdamse regio, een besluit nemen over Harvest 2001. Dit in verband met het maken van reclame bij organisaties als EO, Adventkerk e.d., welke tijdig dient te geschieden.

AGP wil graag een 'echt' evangelisatieconcert organiseren volgens de formule... 'laagdrempelig om binnen te komen - laag in kosten... groots in boodschap, hoog in kwaliteit'. De mensen die Harvest hebben bezocht in het verleden, weten uiteraard wat dit betekent.
@@@


@ Projecten waarbij AGP betrokken is...

NoachEvents - Gospelconcert op 3 maart (promotie) & GospelTalentenjacht (zie react 25)

Sisterly Love - Sisterly Love Night op 3 maart (promotie)

Gospel Injection - onderzoek naar een 24 uurs Christelijk radiostation via het internet
@@@

Deadlines@@@

Iedereen is vrij om materiaal aan te leveren voor uitzendingen & publicaties, van interviews tot zang... van concertregistraties tot kerkdiensten.

AGP FM Radio
Aanmelden reportages voor donderdagmiddag 12.00 via helpwanted@agpgroup.net
Op minidisc of andere geluidsdrager vrijdagmiddag aanleveren voor 16.00, bij het kantoor van AGP, gelegen aan de Evenaar 188 te Rotterdam oost.
Volgende formaten zijn toegestaan: CD, DAT, MD, Cas.
Opnames dienen in STEREO te zijn opgenomen (bij enkel gesproken woord dient het stemgeluid via beide kanalen te worden uitgezonden)

Gospel Injection - Aangezien Gospel Injection 100% digitaal uitzend, graag alles aanleveren in de muziekformaten MP3 (MPEG-3) of Waveform (WAV). Verzending mag via e-mail (niet groter dan 1MB aan gecomprimeerd materiaal) of via diskette. Wilt u groter verzenden... dat dient er ge-upload te worden naar onze G.I.-site op het web, meer info via helpwanted@agpgroup.net

AGP React E-News
Aanleveren stukken zondagavond voor 19.00 via de vaste mailboxen van AGP. Deze worden in hetzelfde blad nog gepubliceerd. U kunt gebruikmaken van de volgende e-mailboxen (news - Nieuws), (events - Agenda), (react - algemeen), (prayer - Gebedsverzoeken, overdenkingen e.d.)

AGP React Internet
Geen deadlines

Ons adres: AGP Vereniging, Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam

(c) 2001 AGP MediaNetworks
AGP React, AGP FM Radio, Vision Clear Choice and Gospel Injection (powered by AGP) are part of The Advent Gospel Promotions Vereniging
Based in Rotterdam, The Netherlands

AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects.

For contact address see our website: www.agpgroup.net
For volunteer and advisement services, mail us at helpwanted@agpgroup.net
For general information about AGP, mail us at info@agpgroup.net

AGP respects all copyright owners there respected works. If you feel we've forgotten to acknowledge you please mail us.

Website statistieken

AGP Organisatie

Beleidstukken Geschiedenis Persberichten Visie & Missie

Zoeken naar

Algemeen