De start

Dit is het verhaal van AGP (The advent gospel promotions vereniging), en in het bijzonder de rol die ik daarin heb gespeeld. Ik ben op het idee gekomen om dit te schrijven, nu ik voor de vierde keer in 11 jaar in het ziekenhuis lig. Ik ben gaan nadenken over wat ik belangrijk vind in mijn leven en ik geloof dat mijn geloofsleven in de afgelopen 11 jaar een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Ik leef nu dichter bij Christus dan op elk willekeurig moment in het verleden.

AGP betekent, persoonlijk, veel voor mij. want ik hou er persoonlijk van om over de liefde die het evangelie uitstraalt te spreken en te delen met anderen. En dat is wat AGP ook doet. In dit boek leest u over het onstaat van AGP. de strijd met diverse grote en kleinere organisaties. De hoogtepunten, maar zeker ook de valkuilen van de eerste 8 jaar van AGP. AGP is meer dan een droom, het is de ontwikkeling van een visie, Onstaan door een ervaring die ik had in hetzelfde ziekenhuis, waar ik deze openingswoorden schrijf. Hetzelfde zekenhuis en ook dezelfde kamer waar ik mezelf aan de Here heb mogen toewijden.

Nu ik dit schrijf, hier in het ziekenhuis word ik geconfronteerd met de volgende stap. Blijf ik kiezen voor God, de bijbel of kies ik voor een dwaalweg die lijkt tot kortstondig succes, maar eeuwig verval. De keuze is voor mij helder en ik blijf kiezen voor God. Ik hoop door het lezen van dit boek dat u wordt gesterk in uw geloof, dat u dichter groeit naar Christus. Dat u niet in dezelfde valkuilen zult stappen, waarin ik, samen met de organisatie AGP ben ingestapt.

Dit is geen managementboek, biografie of een theologische uiteenzetting. Dit is het verhaal hoe God een organisatie en mij persoonlijk heeft (en nog steeds) gebruikt om Zijn wil te doen.

Riley Jack
Spreker/ Voorzitter The Advent Gospel Promotions Vereniging

Geschiedenis

Harvest Series AGP FM Radio

AGP Organisatie

Beleidstukken Geschiedenis Persberichten Visie & Missie

Zoeken naar

Algemeen