0131

"How do you react to Jesus' love?"

agpreact enews

agp ][ the advent gospel promotions


agp quote ][ Come with me to the throne of the King, to worship Him


In agp enews: editie131- Jaargang 6

][ agp life

][ news

][ events

][ Get inspired!

][ colofon

- [listgroup a]


agp life

.life .Openbaring 14:12 belicht op agp tv & the way.

INTERNET TV – Sinds 2003 brengt AGPT TV, regelmatig online overdenkingen, en evenementen & Concerten. Onder de noemer van ‘The Way’ & Powerpraise, kan de bezoeker van agp site ook zelf kijken naar de activiteiten van Sabbatvierende Christenen in Nederland. De laatste toevoeging is de overdenking van Ds. Stijnman in de Adventkerk van Rotterdam Noord, (gehouden op 9 oktober jl.) Thema van deze overdenking is “Geloof van Jezus”, benieuwd u kunt NU kijken, klik op deze link voor meer info.

agp heeft op aangeven van diverse bezoekers de geluid- en beeldkwaliteit sterk verbeterd. Onze filmpjes zijn zowel te bekijken met een gewonde inbelmodem, evenals kabel & ADSL. Voor vragen kunt u terecht bij onze redactie [react@agpgroup.net]

.life .agp vacature.

Sinds 1996 is agp actief in het verspreiden van ‘een boodschap van hoop voor vandaag’, agp is 24 uur per dag en 7 dagen per week te vinden op het Internet, met online radio, tv & een zeer uitgebreide en informatieve website die maandelijks door 2.500 bezoekers wordt bezocht. Onze organisatie werkt met freelancers die ons voorzien van interessante nieuwsfeiten uit kerk- en samenleving. Daarnaast werkt agp samen met andere organisaties/ individuen - in project verband - aan evangelisatieactiviteiten in Nederland en daarbuiten.

Redacteur agp health & living M/V

Voor onze ‘leven en gezondheid site’ [agp health], zoeken wij recepten en andere gezondheidstips. agp zoekt een redacteur/ redactrice die helpt onze leven- en gezondheidssite een frisse nieuwe impuls te geven. Wij zoeken een gedreven man of vrouw met affiniteit met het thema ‘leven en gezondheid’ mede belicht vanuit een Bijbelse visie. Bijdrage bestaat uit het verzamelen van informatie voor een link-pagina, maken van korte artikelen & advies aan bezoekers van deze bijzondere site. Eventueel kan deze redacteur ook ingezet worden voor onze tv- en radio programma’s.

Voor alle vrijwilligers van agp geldt dat ze vallen onder de vrijwilligersregelingen conform de eisen van de Gemeente Rotterdam.

Voor meer informatie

The advent gospel promotions vereniging

p/a evenaar 188

3067 DA Rotterdam

of mail helpwanted@agpgroup.net


agp news.][ nieuwsberichten.

Heb jij een nieuwsbericht of -tip, mail news@agpgroup.net][ Actuele nieuwsberichten via www.agp-internet.com/news

][ Worshiphour in Maarten-Lutherkerk

AMSTERDAM – [O. Bekkius] - Zaterdagmiddag 16 oktober a.s. organiseert de Kerk van de Zevende-dags Adventisten van Amsterdam een Worshiphour.

Dit uur met als thema ‘Verwachtingen’, wordt o.a. ingevuld met vlotte praisesongs en gebed. Muziek en zang worden o.a. begeleid door een combo en zangers.

Dhr. J. den Hollander zal dit uur een korte overdenking houden over het thema. Vooraf en naderhand zullen drankjes en hapjes beschikbaar zijn.

Locatie: Benedenzaal Maarten-Lutherkerk, Dintelstraat 134 hoek Uiterwaardenstraat te Amsterdam. Informatie: 06 44888388.

Toegang is vrij. Zaal open vanaf: 14.30 uur. Aanvang worshiphour: 15.00 uur.

][ Pro-life priesters starten campagne tegen Kerry

Hilversum - [kerknet] - Frank Pavone, de voorzitter van de Amerikaanse priestervereniging Priests for Life, heeft aangekondigd datzijn organisatieeen miljoen dollar gaat besteden aan een campagne in het kader van de Amerikaanse verkiezingen. Doel van de campagne iskerkbezoekers ertoeoverhalen omkandidaten die voorstander zijn van abortus links te laten liggen.

“Geen enkele kandidaat die vruchtafdrijving steunt, heeft het recht een openbaar ambt uit te oefenen, net zoalsgeen enkele kandidaat die achter terreur steunt zo’nambt kan vervullen.” Pavone zegt te hopen dat tussen nu en 2 november kerkbezoekers in het hele land deze boodschap te horen krijgen tijdens de dagelijkse of wekelijkse preek,in de mededelingen van de parochies, op parkeerplaatsen en in de religieuze media. Ook wil hij zowel katholiekeals protestantse kiezersmotiveren ommassaal naar de stembus te komen. Inmiddels zijnerin de VSsteeds meer kritische geluiden te horen over de campagnes die voorafgaan aan de presidentsverkiezingen. De scheiding tussen kerk en staat zou meer dan eens genegeerd wordenende grenzen van het betamelijke worden volgens velen dagelijksoverschreden.

- Meer Verkiezingsnieuws VS over geloof en de kandidaten bij agp news

][ Adventist Review, krijgt gratis zusje

VS – [Adventist Review – NAD Friday Fax] – Het wereldwijd verspreide tijdschrift van de Adventkerk (Adventist Review), krijgt een maandelijkse versie die gratis verspreid zal worden onder al haar leden in 10 van de 13 administratieve regio’s van de adventkerk in de wereld. Na een studie van 8 maanden is het mogelijk gebleken om een dergelijk blad te publiceren en te verspreiden, het is de bedoeling dat deze engelse editie door 1 op de 3 adventisten gelezen zal worden.

Het blad met als titel “Adventist World” zal de volgende onderdelen bevatten: nieuws, bijbelstudies, Inspirationele artikelen, nieuws over de initiatieven van de Generale Conferentie, artikelen over de geloofspunten van de kerken, artikelen uit de Geest der Profetie (Ellen White) en verhaal over het werk van de Adventkerk wereldwijd.

][ Nieuws over ZDA Generale Conferentie vergadering

[adventist Review/ NAD Friday Fax]

  • Meer dan 1 miljoen gedoopte Adventisten wereldwijd dit jaar (2.756 dopelingen per dag)
  • Totaal 13.663.497 adventisten wereldwijd gedoopt en lid
  • 28ste geloofspunt is goedgekeurd en klaar voor finale stemming tijdens GC in St Louis in 2005

][ Bible League geeft ‘zakbijbel’ uit voor 1 euro

AMERSFOORT – [Reformatorisch Dagblad] - De stichting de Bible League heeft ”De Kleine Bijbel” uitgebracht. Het betreft een eenvoudige uitgave in zakformaat waarin uit ieder bijbelboek één of enkele teksten zijn opgenomen.

De teksten zijn weergegeven in de Statenvertaling en de Nieuwe Vertaling. Het is volgens de stichting de bedoeling om tijdens promotiebijeenkomsten ”De Kleine Bijbel” aan schoolkinderen cadeau te geven, zodat ze altijd Gods Woord bij zich kunnen dragen. Ook kan het gebruikt worden bij evangelisatie. Het Bijbeltje is voor 1 euro per stuk te verkrijgen bij de Bible League. De Bible League zet zich in voor wereldwijde bijbelverspreiding. In samenwerking met lokale kerken richt de Bible League zich op het opleiden en toerusten van kerkleden, en op evangelisatie en gemeentestichting.


agp events.][ activiteiten.

Organiseer jij een kerkelijke activiteit, concert of weet jij er een, mail events@agpgroup.net][ Actuele activiteiten,etc via www.agp-internet.com/events

Oktober

16 – Doopdienst Adventkerk Apeldoorn, aanvang 10.00

16 – Worship Hour in Amsterdam, Dintelstraat 134, aanvang 15.00

23 – Night of Praise, In adventkerk Rotterdam-Noord

24 – Basketbal toernooi AJV te Zeist

22 – 24 Vrouwenweekend (meer info)

30 – Praise en Prayer te Gouda (meer info) Collecte bestemd voor ADRA

November

13 – AY Kinder concert in Adventkerk te Den Haag (NW. Buitensingel 20), aanvang 19.30, toegang gratis

20 – Bezoekersdag Adventkerk Rotterdam Noord – Minstreelstraat 9

27 – Concert Rotterdam Noord (verdere gegevens nog onbekend)

(wijzigingen en typfouten voorbehouden)


Get Inspired.

Inspirationele artikelen stuur ze in via prayer@agpgroup.net of kijk op http://www.agp-internet.com/react

De Heer zal je rust geven ][ vertaling – the Lord is gonna five you rest (L. Campbell & S. Harley)

Nadat je van alles geprobeerd hebt

Nadat je je laatste gebed opgezegd hebt

Nadat je het gevoel hebt dat je niet verder kan lopen.

Weet, dat de Heer jou rust zal geven.

Hij zei nooit dat de weg makkelijk zou worden

Hij zei nooit dat de zon altijd zou gaan schijnen

Maar wat Hij zegt in Zijn woord

Is dat Hij je nooit zal verlaten, of je zou vergeten

De Heer zal je rust geven.

Hij zei nooit dat er geen pijn zou zijn

Hij weet van je tranen, die je liet vloeien

Soms vallen ze als regendruppels neder

Maar Jezus beloofd in Zijn woord

Om jou lief te hebben, vast te houden en te beschermen

Houvast aan je geloof… volhardt!

Houvast, de Heer zal je er doorheen helpen

Houd vol mijn broeder

Geef niet op, mijn zuster

Verdriet is er slechts een moment…

Weet dat de Heer jou rust zal geven.

Vrede zal komen,

Rust zal komen..

De Heer zal voor jou zorgen…

Zelfs in het middennachtelijke uur

De Heer zal jou rust geven..

Geef niet op!


Let the anointing ][ Auteur: Virgil Stafford

Let the anointing of the Lord

Fall on me, fresh on me

Wash me Lord, from my inquitites

And cleasne me from all my sin and shame

Create in me a clean heaart, oh God

And renew a right spirit within me

Cast me not away from Thy presence, Lord

And dont’take Your Holy Spirit from me

Resotre to me the joy of my salvation

And uphold me with Thy sweet Spirit

Touch my soul

Spirit touch my soul

Spirit take control

Holy Spirit touch my soul

Spirit make me whole

Fall down, Fall down.

Fresh on me!


Copyright (c) 1997 -2004 AGP - The Advent Gospel Promotions, AGP React, AGP News, AGP Evangelism AGP Health, AGP Kids, AGP Events,AGP FM & AGP TV are part of AGP Networks, AGP's Goal is to proclaim the Gospel of Christ Jesus by means of the media (Radio, TV & Internet) and by evangelistic Projects, AGP - The Advent Gospel Promotions, p/a Evenaar 188, 3067 DA Rotterdam, The Netherlands, Postbank: 77.47.327, Internet: www.agp-internet.com, E-Mail: info@agpgroup.net, Disclaimer: AGP respects all copyright owners their respect works, if we've forgotten to acknowledge you, please mail us. AGP is registered as an independent Christian organisation.

Listen to agp fm live - http://www.live365.com/stations/agpfm?play